Myyntipalvelu / Sales: +358 40 1253330 (9.00–17.00) • myynti@virnafood.fi

Valmistu­jaiset
2023

Kesäkuisena viikonloppuna juhlitaan ahkeran opiskelun päättymistä, ja nostetaan malja kouluista valmistuville. Kun kaksi intohimoista chefiä yhdistää voimansa, juhlapäivää kohottaa entisestään maistuvat tarjoilut. Chef Kemppaista ja Virnaa yhdistää tahtotila tarjota elämyksiä, panostaa raaka-aineisiin ja palvella ilolla. Tilaa menut paikanpäälle toimitettuna, henkilökunnalla tai ilman. Varaa la 3.6.2023 valmistujaistarjoilut nyt!

Valmistujaismenut 2023
Virna x Chef Kemppainen

Vegaaniset cocktailpalat

4,50 € / kpl

Hernehummusta porkkanavohvelissa ja hamppukeksi (m,v)

Metsäsienilehikäinen, herkkutattia ja timajamifraichea (m,v)

Pieniä makeita herkkuja

Mustaherukka-suklaakuppeja 1,00 € / kpl (m,v,g)

Sydänmarenkeja 0,80 € / kpl (m,v,g)

Pieniä Eclair-leivoksia 1,20 € / kpl (k)

Käsintehdyt premium-suklaakonvehdit 1,90 € / kpl

Cocktailpalat

4,20 € / kpl

Hernehummusta porkkanavohvelissa (m,v)

Vuohenjuusto-punajuurivohveli (vl,k)

Katkarapu-cocktail (m,g)

Tuulihatut tomaatti-tuorejuustolla, yrttituorejuustolla tai piparjuurituorejuustolla (l)

Juhlapäivä

Chef: Mikko Kemppainen, Pohjanpoika kokkaa

39,50 € / hlö • Alle 12v. lapset puoleen hintaan

ALKURUOAT

Rosmariinifoccaciaa (m,v) ja hernehummusta (m,v,g)

Parsa-melonisalaatti ja rosevinegrettiä (m,v,g)

Kirkasta perunasalaattia ja kuusenkerkkää (m,v,g)

Maalaissalaattia ja luomukananmunaa (m,g,k)

Tomaatti-sipulisalaattia ja somerolaista kuttucheddaria (l,g,k)

PÄÄRUOAT (VALITSE YKSI)

1. Lämminsavustettua merilohta ja sitruunajogurttia (l,g)

2. Lammaspyöryköitä ja piparjuurimajoneesi (m,g)

3. Paahtopaistia ja punasipulihilloketta (l,g)

4. Salviavoissa paistettua kanaa (l,g)

Valitse useampi pääruoka + 6,50 € / kpl

Menu ”Vegeutelias”

Chef: Virve Räisänen, Virna Catering

39,50 € / hlö • Alle 12-v. lapset puoleen hintaan


ALKURUUAT

Rosmariinifoccaciaa (m,v) ja hernehummusta (m,v,g)

Parsa-melonisalaatti ja rosevinegrettiä (m,v,g)

Kirkasta perunasalaattia ja kuusenkerkkää (m,v,g)

Maalaissalaattia linsseistä, herneistä ja jakkihedelmästä (m,v,g)

Tomaatti-sipulisalaattia ja Lohtajan kaurameijerin Mö ‘Kreikkalaista’ (l,g,k)

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT (VALITSE YKSI)

1. Lämminsavustettua hiillossavuseitania ja sitruunafraichea (m,v)

2. Arolan luomutilan härkäpapupyöryköitä ”Karelia” ja piparjuurimajoneesia (m,g)

3. Murtolan hamppu-siemenmureketta ja punasipulihilloketta (m,v,g)

4. Salvia”voissa” paistettua tuoretofua ja valkosipulia (m,v,g)

Valitse useampi pääruoka +6,50 € / kpl

Menun hinta sisältää ruuan, tarjoiluastiat, ottimet ja noutopöydän menukortin.

”Yhteistyö Virnan kanssa on sujunut helposti ja mutkattomasti! Ruuat ovat olleet erinomaisia ja maistuneet tiimille hyvin. Myös erikoisruokavaliot on otettu hyvin huomioon.”

Maija Muntila, Head of People, Slush

”Tutustuimme Virna Cateringiin kun koronan jälkeisen etätyön jälkeen piti saada porukka takaisin toimistolle. Kuukausittainen yhteinen huippulounas oli hyvä porkkana.”

Isolla tyytyväisyydellä
Markku Kaijala, Toimitusjohtaja, Pro Source

”Virna foodin kanssa yhteystyö on sujuvaa ja heiltä saa aina hyvää palvelua ja yhteydenpito sujuu heidän erinomaisesti.”

Sparta Consulting Oy, Christina Keronen

”Tarpeeksi ja maukasta ruokaa on aina. Ja nättiä.”

Mikko Paakkunainen, Fixcom Oy

”Viime kevään henkilökunnan virkistyspäivät kruunasivat Virna Foodsin loistava palvelu ja ruoka. Kaikki toiveemme oli upeasti huomioitu. Virvelle lämmin kiitos viikonlopun tarjoiluista.”

Tuija Käppi, Raval Helsinki Oy