Virnan joukkue
Virna Cateringin koti on Keravalla. Palvelemme yritys-ja yksityisasiakkaita pääasiassa Uudenmaan alueella. Siemen toiminnalle kylvettiin vuonna 1996 ja välissä kuluneet vuodet ovat hioneet osaamisen huipputasolle. Nyt kasassa on joustava paketti tapahtumajärjestämisen taitoa, tähtitason palvelun vaalimista sekä perinteiden ja modernin ajankuvan ymmärtämistä.

Päivi Rusula
Producer / Sales & Events
Olen kahlannut läpi ravintola-ja palvelualaa kattavasti viimeisen parinkymmenen vuoden ajan, ja jotenkin aina parhaiten viihtynyt tapahtumien parissa. Siellä pystyn käyttämään parhaiten vahvuuksiani. Olen aikamoisen kova organisoija ja tiimityön pyörittäjä. Monipuolisuus ja vaihtelevuus pitää mielen virkeänä. Kaikkea on pyydetty ja toteutettu vuosien varrella. Kerran asiakas halusi Keanu Reevesin kuvan kehyksiin ruokapöytään ja mikäpä siinä, laitetaan tapahtumaan!
Onnistunut tilaisuus rakentuu vuorovaikutuksesta asiakkaan kanssa niin, että pohjatyöt saadaan kunnolla tehdyksi. Tyhmiä kysymyksiä ei ole ja kaikki selviää kyllä.
Paras fiilis keikan jälkeen on, kun asiakas saa keskittyä olennaiseen. Me olemme huomaamattomasti paikalla takaamassa sen, että tilaisuus sujuu.
Virnan arvot vastaavat omiani ja koen, että on merkityksellistä tehdä tapahtumia maailman tila ja tulevaisuus huomioon ottaen.
Virve Räisänen
Art Director
Olen aloittanut hommat alalla vuodesta kauan kauan sitten, tehnyt töitä ja ollut yrittäjänä useissa erityyppisissä ravintoloissa ja catering-kokonaisuuksissa. Kokemusta on tarttunut mukaan reppukaupalla, mutta silti joka päivä opin jotain uutta. Catering ja asiakaspalvelu ovat minulle elämäntapa; on tärkeää, kun saan ihmiset iloiseksi hyvällä ruoalla ja palvelulla. Erilaiset ihmiset tuovat lisämausteensa kokonaisuuteen. Tapahtumissa minulle on merkityksellisiä yksittäiset hetket. Koen inspiroivana päästessäni suunnittelemaan erilaisia tilaisuuksia asiakkaan kanssa; Jokainen tapahtuma on erilainen, tavallaan oma tarinansa. Kun asiakas luottaa ja päästää meidät kotiinsa tiedän että työ on tehty hyvin.
Ajan kuluminen ei ole lannistanut vaan paremminkin lisännyt vettä myllyyn. Erityisen iloinen olen, että nykyään asiakkaat haluavat enemmän kasvispainoitteisia menuja. Vegeutelias osaaminen on ehdottomasti Virnan supervoima!


Mounir
Gastro Specialist
Olen opiskellut kokiksi alun perin Vaasassa, ja tehnyt ammatikseni kokin töitä noin 10 vuoden ajan. Virnalaisten kanssa olen tehnyt töitä vuosia eri yhteyksissä, mitäpä sitä hyvää työympäristöä vaihtamaan.
Olen erikoistunut eksoottisiin ruokiin ja makuihin, mutta toki teen kaikentyyppisiä ruokia mitä ihmiset minulta tilaavat. Ruokafilosofiani perustuu vahvoihin makuihin, ja ruoan pitää myös näyttää houkuttelevalta ja värikkäältä. On kiehtovaa suunnitella uusia ruokia; Seuraan paljon alati muuttuvia ruokatrendejä, ja sovellan niitä myös omassa ruoanlaitossani. Pieniä yksityiskohtia muuttamalla saadaan aikaan täysin erityyppisiä ruokia.
Kestävä kehitys ja vihreät arvot ovat minulle tärkeitä, ja Virnalla pystyn toteuttamaan ja kehittämään niitä catering-maailmassa.
Juha Teivonen
Head of operations
Olen tehnyt ravintola-alan töitä vuodesta 1998, siirtynyt cateringin pariin v. 2010. Minut näkee Virnalla tarjoiluasussa, tai tarvittaessa vaikka grillikokkina.
Aloitettuani Virna cateringin porukan kanssa työskentelyn, huomasin hyvin pian, että valmistetun ruoan laatuun voi aina luottaa. Ruoan hyvä laatu ja mutkaton asiakaspalvelu ovatkin meidän valttikorttejamme. Uskon, että Virna Cateringin ennakkoluuloton, ja hyväntuulinen asenne tekee meistä ainutlaatuisen toimijan catering-alalla.
On etuoikeutettua saada työskennellä näin hyvien keittiömestarien kanssa.
